ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ριβάλντο: «Αν έπαιζα σήμερα θα ήμουν ο καλύτερος στον κόσμο»

Χαμηλό θεωρεί ο Ριβάλντο το επίπεδο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, υποστηρίζοντας πως αν ήταν πρωταγωνιστής στη σημερινή εποχή, θα ήταν τουλάχιστον ισάξιος των Μέσι και Ρονάλντο.

Ο 43χρονος Βραζιλιάνος, πρώην παίκτης μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά και παγκόσμιος πρωταθλητής με τη «σελεσάο» το 2002, μίλησε στη Globo Esporte με όχι και τόσο καλά λόγια για το επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίζεται στις μέρες μας.

«Αν έπαιζα τώρα, θα έβαζα στοίχημα με οποιονδήποτε ότι θα ήμουν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο 2-3 φορές. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχαινα 50 γκολ το χρόνο. Το ποδόσφαιρο σήμερα είναι πολύ διαφορετικό από την εποχή μου. Η ποιότητα ήταν πολύ υψηλότερη παλαιότερα, στη Βραζιλία αλλά και παγκοσμίως, όπως στην Ισπανία και την Ιταλία.

Καταλαβαίνεις ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι καλό όταν ο Μέσι και ο Ρονάλντο, οι καλύτεροι στη σημερινή εποχή, πετυχαίνουν 50 γκολ τη σεζόν. Αυτό δείχνει ότι το επίπεδο είναι χαμηλότερο. Ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο δεν θα έπρεπε να πετυχαίνουν 50 γκολ σε 38 αγώνες», είπε ο «Ρίμπο», προσθέτοντας ότι αναμένεται να κρεμάσει οριστικά τα παπούτσια του τον προσεχή Δεκέμβριο, στο τέλος της βραζιλιάνικης Σέριε Β, στην οποία συμμετέχει με τη Μότζι Μιρίμ, ομάδα της οποίας είναι και ιδιοκτήτης.

Πηγή: novasports.gr

To Top