Ριβάλντο: «Ξεγελάστηκε από τα χρήματα ο Κριστιάνο – Καλύτερα να επιστρέψει στη Ρεάλ»

Για την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να πάρει μεταγραφή στην Αλ Νασρ μίλησε ο Ριβάλντο, λέγοντας πως ο Πορτογάλος ξεγελάστηκε από τα χρήματα που του προσέφεραν.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν διανύει την καλύτερή του περίοδο στη Σαουδική Αραβία, με τον Ριβάλντο να μιλάει για την απόφαση του Πορτογάλου σούπερ σταρ να πάρει μεταγραφή στην Αλ Νασρ.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως ήταν λάθος η απόφαση του CR7, καθώς ξεγελάστηκε από τα χρήματα που του προσέφεραν, λέγοντας παράλληλα πως θα έπρεπε να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κατανοώ ότι μερικές φορές οι παίκτες ξεγελιούνται από τα μεγάλα συμβόλαια που υπογράφουν στην Σαουδική Αραβία, όπου εκεί όμως η ζωή είναι πιο κλειστή και το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο όπως αναμένουν.

Οπότε, ενδέχεται να περνάς μία φάση απογοήτευσης ή να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Εκτός αν τα χρήματα είναι αρκετά για να έρχονται ως αντίβαρο σε μία ζωή που δεν είναι τόσο ευτυχής. Θα ήταν καλό για εκείνον και το ποδόσφαιρο να δούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει στην Ρεάλ και να κλείσει εκεί την καριέρα του»

To Top