Ριζικές αλλαγές ζήτησε ο Ματθαίου

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου μίλησε για τις προϋποθέσεις που πρέπει να ισχύσουν στην επόμενη μέρα και υπογράμμισε τις μεθοδεύσεις που του προκαλούν έντονη ανησυχία. Παράλληλα μίλησε για απαραίτητες αλλαγές στην κίτρινη ΠΑΕ.

«Στην αρχή στήριξα τη διοίκηση, αλλά στη συνέχεια είδα ότι έκανε τη χειρότερη διαχείριση των οικονομικών και αγωνιστικών συμφερόντων του Άρη» είπε ο Νικήτας Ματθαίου μιλώντας στα «Α.Ν. 98,7» υπογραμμίζοντας ότι: «Είμαι πολύ προβληματισμένος και νομίζω ότι πρέπει οπωσδήποτε το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης της Κοινωνίας Μελών Άρη να παραιτηθεί και να εμπλακούν άνθρωποι που μπορούν να δώσουν όραμα στον κόσμο. Στις εκλογές αυτές πρέπει να αλλάξουν πολλά».

Ακόμη υπογράμμισε ότι από την πλευρά του: «Προκαλώ τον οποιαδήποτε φορέα να μας ελέγξει έναν προς έναν. Δέχομαι τον οποιοδήποτε έλεγχο από οποιοδήποτε φορέα. Με αυτόν τον τρόπο διαχείρισης από την πλευρά της νέας διοίκησης, ο κόσμος έχει χάσει κάθε όραμα και έχει επέλθει η απαξίωση. Πώς ο κόσμος του Άρη θα στηρίξει την ομάδα αν δεν αλλάξουν τα πράγματα; Πρέπει να μπουν άτομα άφθαρτα στη Διοίκηση του Άρη. Ο κόσμος πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να μην παρασύρεται. Βήμα προς βήμα πρέπει να ελέγχονται όλες οι εξελίξεις από τις υγιείς δυνάμεις, που μπορούν να βγάλουν τον Άρη από το αδιέξοδο».

Καταλήγοντας, τόνισε ότι: «Ο κ. Αθανασιάδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση με την πρόταση, η οποία κατατέθηκε. Όλα αυτά που γίνονται είναι λυπηρά για τον Άρη. Εφόσον γίνουν κάποιες ριζικές αλλαγές και εφόσον η ΠΑΕ ανοίξει τις πόρτες και τα βιβλία της στην καινούρια διοίκηση τότε μόνο ο κόσμος θα συσπειρωθεί και θα βοηθήσει την ομάδα».

 

To Top