Ριζόπουλος: «Έτοιμοι να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Την πεποίθηση ότι ο Άρης έχει ό,τι χρειάζεται για να περάσει νικηφόρα αύριο (19:00) από την Πυλαία, εξέφρασε ο Δημήτρης Ριζόπουλος λίγες ώρες πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για την 9η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι κι όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ – Άρη. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά στόχος μας είναι η νίκη και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για να τα καταφέρουμε», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Volleyleague ο ακραίος των «κίτρινων», που θα αγωνιστεί και σ’ αυτό το ματς ως λίμπερο, καλύπτοντας το κενό που άφησε η φυγή του Σάμαρτζιτς.

Ο Ριζόπουλος κατέληξε λέγοντας: «Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων δεν είναι αντιπροσωπευτική της αξίας τους, αλλά εμείς κάναμε μια νέα αρχή κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και θέλουμε να έχουμε και την ανάλογη συνέχεια».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, τόνισε: «Παρόλο που και οι δύο ομάδες είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, το παιχνίδι δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι. Εμείς πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τη βαθμολογία και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε αφού παίζουμε και στην έδρα μας. Θέλω οι παίκτες μου να χαρούν το παιχνίδι, γιατί έτσι θα έχουν και περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσουν. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, γιατί αυτό το παιχνίδι νομίζω ότι δεν θα κριθεί στην τακτική, αλλά στη θέληση».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top