Ριζόπουλος: «Από εμάς εξαρτάται η πρόκριση»

Να χαρεί τη γιορτή του βόλεϊ θα προσπαθήσει ο Άρης στην Σύρο, ξεκινώντας με… νίκη στον αυριανό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (12:30). Κάτι τέτοιο εξαρτάται αποκλειστικά από τη δική του απόδοση, όπως επισήμανε ο Δημήτρης Ριζόπουλος στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Οι «κίτρινοι» είναι φαβορί για είσοδο στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού θα αντιμετωπίσουν πλήρεις τον αποδυναμωμένο Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία του φάιναλ έιτ του Κυπέλλου Ελλάδας, στο κλειστό «Δ. Βικέλας» της Ερμούπολης Σύρου.

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός των «κίτρινων» τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι μια γιορτή του βόλεϊ και είναι θετικό το γεγονός ότι γίνεται σε ένα όμορφο και φιλόξενο νησί. Το κοινό αγαπάει το βόλεϊ. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε ωραίο βόλεϊ, να χαρούμε. Η δική μας απόδοση θα κρίνει το αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό. Φαβορί για τον τίτλο είναι ο Ηρακλής, είτε παίζει ο Ντεσπέιν είτε όχι, γιατί είναι η ομάδα με το πιο πλήρες ρόστερ».

Εξάλλου, ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Γιάτσης, ήταν ως συνήθως ιδιαίτερα λακωνικός: «Εύχομαι καλή επιτυχία στη διοργάνωση και καλές εμφανίσεις σε όλες τις ομάδες».

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης, υποστήριξε: «Για την ομάδα μου είναι μια διαφορετική διοργάνωση, δεν είμαστε υπό την πίεση του πρωταθλήματος και θέλουμε να μπορέσουμε να χαρούμε το παιχνίδι και όπου μας βγάλει».

Το πρόγραμμα των αυριανών προημιτελικών:
12:30: Παναθηναϊκός – Άρης
15:00: Ηρακλής – ΠΑΟΚ
17:30: Λαμία – Φοίνικας Σύρου
20:00: Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός

Όλοι οι αυριανοί αγώνες θα μεταδοθούν διαδικτυακά με livestreaming από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ (www.volleyball.gr).
Η κλήρωση των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου προημιτελικού. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή (09/03) και ο μεγάλος τελικός θα γίνει το Σάββατο (10/03) στις 21:00.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top