Ριζόπουλος: «Δεν έχουμε επηρεαστεί, πάμε για νίκη»

Παρά τις πολλές και σημαντικές ελλείψεις παικτών, ο Άρης πηγαίνει στην Πελοπόννησο για να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον Παμβοχαϊκό, όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Ριζόπουλος.

Η «χιονοστιβάδα» των αποδεσμεύσεων Τερζή, Σαρικεΐσογλου και πιθανότατα και Τακουρίδη, δεν έχει επηρεάσει τους «κίτρινους», σύμφωνα με τον ακραίο της ομάδας, που δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Volleyleague: «Η ομάδα δεν έχει επηρεαστεί και κατεβαίνει για να κερδίσει. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με την ομάδα που είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Από πλευράς των γηπεδούχων, ο Νίκος Ζαλμάς εμφανίστηκε… «κουμπωμένος» για την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Άρης: «Αυτό το ντόμινο των εξελίξεων στον Άρη προσωπικά με κάνει πολύ επιφυλακτικό. Δεν παρασυρόμαστε και έχω ζητήσει κι από τους παίκτες μου να είναι πολύ προσεκτικοί. Όποιες αλλαγές κι αν έχουν γίνει, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με παίκτες που αγωνίζονται στην Α1. Θα πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ό,τι με Σύρο και Ηρακλή, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί έχουμε ανάγκη τους βαθμούς».

To Top