Ριζόπουλος: «Ευκαιρία για ανάκαμψη»

Το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (19:00), για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αποτελεί την ευκαιρία για το νέο ξεκίνημα που τόσο καιρό αναζητεί ο Άρης. Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο ακραίος της ομάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS.

Οι τραυματισμοί που ταλαιπωρούν την ομάδα δεν ξεπεράστηκαν πλήρως ούτε αυτή την εβδομάδα, και οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν με τα γνωστά προβλήματα. Η συμμετοχή του Μιχάλη Σαρικεΐσογλου είναι αμφίβολη, καθώς δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως ακόμη από τον τραυματισμό στον ώμο. Από την πλευρά του, ο Ιβάιλο Μπαρούτοφ αναμένεται να πάρει και πάλι χρόνο συμμετοχής, δίχως, όμως, να έχει φτάσει μέχρι στιγμής στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, καθώς είναι φανερά επηρεασμένος από το πρόβλημα στη μέση, που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για 1,5 μήνα.

«Το παιχνίδι κόντρα στην Καλαμαριά είναι πολύ σημαντικό για εμάς κυρίως όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ριζόπουλος δίνοντας το στίγμα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης και πρόσθεσε: «Είναι ένα ματς που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο με μοναδικό στόχο να πάρουμε τη νίκη και το τρίποντο».

Ο αυριανός αγώνας αποτελεί μοναδική ευκαιρία για βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάκαμψη και η ενδεχόμενη νίκη αναμένεται να δώσει ώθηση στην ομάδα για τη μετέπειτα πορεία της, που σε καμία περίπτωση δεν προδιαγράφεται εύκολη: «Αν και ξεκινήσαμε πολύ καλά τη χρονιά, δυστυχώς δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια. Έχουμε δουλέψει και στο αγωνιστικό, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι και παρά τα όποια προβλήματα, θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα αρχίζοντας από την Καλαμαριά. Στη συνέχεια ακολουθούν σημαντικοί αγώνες με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον ΠΑΟΚ, μία σειρά παιχνιδιών από την οποία πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top