Ριζόπουλος: “Κλείνουμε τ’ αυτιά μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”

Ο Άρης έτσι όπως τα… έκανε κινδυνεύει να χάσει και την 6η θέση, από την Κηφισιά, αν αύριο (16.30) δεν κερδίσει τον Ηρακλή στη Μίκρα στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια.

Όπως ενημέρωσε και ο Ερασιτέχνης Άρης “οι «κίτρινοι», που ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους, θέλουν να έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν την 6η θέση, ενώ σε περίπτωση που ηττηθούν με 3-0 ή 3-1 σετ, κινδυνεύουν να την χάσουν θέση από την Κηφισιά, εφόσον η τελευταία νικήσει 3-0 ή 3-1 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Επίσης, σε περίπτωση ισοβαθμίας, η Κηφισιά έχει το πλεονέκτημα έναντι του Άρη”.

Ο ακραίος του συλλόγου, Δημήτρης Ριζόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας πως “είναι ένα κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Εκτός από το γόητρο θέλουμε τη νίκη για την 6η θέση για να έχουμε πλεονέκτημα και να κλείσουμε καλά την κανονική περίοδο. Ξέρουμε πως και ο Ηρακλής καίγεται για τους βαθμούς. Κλείνουμε τα αφτιά μας και συγκεντρωμένοι θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και το καλό της ομάδας μας”.

 

To Top