Ριζόπουλος: «Πλέον ματώνουμε για τη φανέλα!»

Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Άρη, μέσα στο γήπεδο της ΕΑ Πατρών, επιτρέπει στην ομάδα να θέτει υψηλότερους στόχους έχοντας απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Για το νέο αέρα που έφεραν οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, αλλά για τους στόχους της από εδώ και πέρα, αναφέρθηκε εκτενώς ο Δημήτρης Ριζόπουλος, στην συνέντευξη που παραχώρησε στον «Άρης FM 92.8».

Ο ακραίος των «κίτρινων» είπε αρχικά: «Ουσιαστικά πλέον είμαστε μια νέα ομάδα, που θα μάχεται για τον κάθε πόντο, θα ματώνει για τη φανέλα, θα δείχνει πάθος και διάθεση. Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Υπάρχει διάθεση, αγωνιστικότητα και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα. Έχουμε άλλη ψυχολογία. Νιώθουμε ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο».

Σχετικά με τον προσεχή αγώνα κόντρα στην Κηφισιά, αλλά και όσους ακολουθούν, ο Ριζόπουλος είπε: «Πριν τον Παναθηναϊκό και την Πάτρα γνωρίζαμε ότι ακολουθεί μια σειρά καθοριστικών αγώνων. Ξέραμε ότι αν κερδίζαμε και μάλιστα με καθαρό σκορ, τότε θα ξεφεύγαμε από τους αντιπάλους μας κα θα βγαίναμε από τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμασταν. Πλέον έχουμε φύγει από τη ζώνη των πλέι άουτ όμως δεν πρέπει να μείνουμε εδώ. Στον αγώνα με την Κηφισιά πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να πάρουμε μια καθαρή νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, σημείωσε: «Εμείς από δω και πέρα, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Μας ενδιαφέρει να παίζουμε καλό βόλεϊ, να δείχνουμε διάθεση σε κάθε παιχνίδι και ευχόμαστε μα πάρουμε καλά και καθαρά αποτελέσματα. Δεν είναι κάτι εύκολο, όμως δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις πολύ σωστά και πειθαρχημένα. Το ευτυχές είναι πως μέχρι τώρα η δουλειά μας φαίνεται στο γήπεδο. Αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε, προσπαθώντας να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον κόσμο του Άρη, που βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας στην Πάτρα: «Θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που βρέθηκε στις κερκίδες της Πάτρας και μας βοήθησε πάρα πολύ με τη στήριξη του. Η παρουσία του ήταν καθοριστική. Μας στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια. Τον θέλουμε κοντά μας και στον αγώνα με την Κηφισιά. Τον χρειαζόμαστε και ελπίζουμε να έρθει και να μας βοηθήσει με την παρουσία του».

To Top