Ριζόπουλος: “Πρόκληση η Ευρώπη”

Ο Άρης προετοιμάζεται για την αυριανή του πρεμιέρα με την Σέλντε Πρεκούρα από το Βέλγιο και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος με δηλώσεις του στάθηκε στην σημασία που έχει για τους κίτρινους το αυριανό παιχνίδι και η επιστροφή στο ιστορικό Παλέ!

Ο Ριζόπουλος υπογράμμισε στο επίσημο σάιτ του ΑΣ Άρη πως “είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και στόχος μας είναι να βγάλουμε στο γήπεδο το καλό μας πρόσωπο. Η Ευρώπη, άλλωστε, αποτελεί πρόκληση για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε”, προσθέτοντας πως “σημαντική είναι και η επιστροφή μας στο Αλεξάνδρειο, ένα ιστορικό γήπεδο, όπου πέρυσι είχαμε τη χαρά να κάνουμε ένα φοβερό δεύτερο γύρο στο ελληνικό πρωτάθλημα, που μας χάρισε και την έξοδό μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα”.

Ο Έλληνας ακραίος σχολίασε και την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: “Ανήκει ήδη στο παρελθόν για εμάς, καθώς το μόνο που μας ενδιαφέρει πλέον είναι το ματς με την Σέλντε Πρεκούρα. Χάσαμε δυστυχώς ένα παιχνίδι από δικά μας λάθη, τα οποία δεν πρέπει να επαναλάβουμε στο μέλλον”.

 

To Top