Ριζόπουλος στο PRESSARIS: «Όταν σε φτύνουν και σε βρίζουν, πώς να παίξεις βόλεϊ;»

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο», αρκέστηκε να δηλώσει ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Γιάτσης. Από την πλευρά του, όμως, ο Δημήτρης Ριζόπουλος δεν μπόρεσε να δείξει ανάλογη αυτοσυγκράτηση και εκδήλωσε την αγανάκτησή του, μιλώντας στο PRESSARIS.

«Μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, όταν οι θεατές σε φτύνουν, σε βρίζουν και σου πετούν αντικείμενα, δεν μπορείς να παίξεις βόλεϊ. Οι οπαδοί απειλούσαν να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα φαινόμενο που καταδικάζω και πρέπει όλοι εμείς οι παίκτες να αποβάλουμε. Πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει, επιτέλους, αυτό το πράγμα», μας είπε ο ακραίος των «κίτρινων» και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

«Αν παίχθηκε βόλεϊ στο τάι μπρέικ; Φυσικά όχι. Οι συνεχείς διακοπές του αγώνα, μετά τα μισά του 5ου σετ, είχαν συνέπεια να ‘κρυώσουμε’ όλοι οι παίκτες, και των δύο ομάδων. Αντί να είμαστε πρωταγωνιστές εμείς οι παίκτες, ήταν πρωταγωνιστές οι οπαδοί. Και ήταν αρνητικοί πρωταγωνιστές».

Σε ό,τι αφορά στον… ίδιο τον αγώνα, που βρήκε τον Άρη να αποκομίζει έναν βαθμό αλλά να χάνει την ευκαιρία για μια τεράστια νίκη, ο Ριζόπουλος υπογράμμισε: «Έτσι όπως παίξαμε, αξίζαμε και μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Μας λείπουν κάποια στοιχεία από το παιχνίδι μας, τα οποία μέσα από την σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να τα αποκτήσουμε. Κρατάμε τον κερδισμένο βαθμό, καθώς και το γεγονός ότι μια τέτοια εμφάνιση τονώνει την ψυχολογία μας».

To Top