Ριζόπουλος: “Υπάρχει κούραση, αλλά έχουμε διαχειριστεί σωστά την κατάσταση”

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος παραδέχτηκε ότι υπάρχει κούραση από τα ταξίδια και τα συνεχόμενα παιχνίδια, ωστόσο η ομάδα του μέχρι σήμερα έχει διαχειριστεί σωστά όλη την κατάσταση και το ίδιο θέλει να κάνει και αύριο (19.00) στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης των κίτρινων σε δηλώσεις του στο volleyleague.gr τόνισε πως “ο στόχος είναι η άμεση επιστροφή στις νίκες, αφού θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα που σιγά, σιγά βρίσκει τα πατήματα της. Σε εμάς σίγουρα υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο νομίζω ότι έχουμε διαχειριστεί σωστά την όλη κατάσταση”.

Δηλώσεις έκανε και ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Λιόντας υπογραμμίζοντας πως “το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος είναι καλή και καλοδουλεμένη ομάδα κάτι που φαίνεται και από την κατάταξη. Ωστόσο, εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας για να πάρουμε ότι θετικό μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να μειώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα λάθη μας για να μην δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο”.

 

To Top