Ρικέλμε: «Μου τηλεφώνησε ο Καβάνι και μου είπε ότι θέλει να φύγει από την Γιουνάιτεντ»

Συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε πως τον περασμένο Ιανουάριο ο Έντισον Καβάνι, του εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής έδωσε ο αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς Ρομάν Ρικέλμε.

Ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Μάντσεστερ φέρεται να έψαχνε τον περασμένο Ιανουάριο ο Έντισον Καβάνι. Αυτό υποστήριξε σε συνέντευξη που έδωσε στο δίκτυο TNT Sports ο Ρομάν Ρικέλμε. Ο 43χρονος παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι ο Ουρουγουανός σέντερ φορ, ο οποίος τελικά ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους διαβόλους» ήθελε να αποχωρήσει από αυτούς.

«Τον Ιανουάριο, ο Καβάνι μού τηλεφώνησε λέγοντας ότι ήθελε να έρθει γιατί έπαιζε λίγο εκεί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Μιλώ μαζί του εδώ και πολύ καιρό και μου τηλεφώνησε για να έρθει. Θυμάμαι μιλήσαμε τη μια μέρα και την επόμενη μπήκε και έβαλε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Γύρισε το παιχνίδι. Από τότε άρχισε να σκοράρει όλα τα παιχνίδια και τον ανανέωσαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο αντιπρόεδρος πλέον της Μπόκα Τζούνιορς πρόσθεσε τα εξής: «Όταν μου τηλεφώνησε κατάλαβα ότι θέλει να παίξει για τον σύλλογό μας (Μπόκα). Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα είμαστε αρκετά τυχεροί να τον δούμε να πανηγυρίζει ένα γκολ στο Μπομπονέρα που είναι αυτό που ονειρεύεται να συμβεί».

To Top