Ριντ: "Έτοιμος να ανταποκριθώ σε ό,τι μου ζητηθεί"

Έτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της νέας σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα του Άρη, δήλωσε ο Λαμάρκους Ριντ στη σημερινή media day της ομάδας. Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ σημείωσε ότι έχει αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα και όπως τόνισε ανυπομονεί να ξεκινήσει η χρονιά.   

Ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εντυπώσεις του για την ομάδα, επισημαίνοντας: «Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών. Είναι καλό όταν βρίσκεσαι χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι σου και την πατρίδα σου να υπάρχουν άνθρωποι που σε υποδέχονται ζεστά και να σε κάνουν μέλος της ομάδας. Ο προπονητής της ομάδας είναι καλός όπως και το υπόλοιπο τιμ. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Σε ερώτηση αν τον ενοχλεί η ζέστη που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, ξεκαθάρισε πως
«δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα η ζέστη. Κατάγομαι από το Ντάλας, στην πολιτεία του Τέξας όπου ο καιρός είναι πραγματικά ζεστός επομένως είναι φυσιολογικές για μένα αυτές οι συνθήκες. Αυτό που έχει εντυπωσιάσει είναι η θάλασσα και το νερό. Προσπάθησα να πάω για μπάνιο αλλά έβρεχε, θα το επιδιώξω ξανά αυτή τη Κυριακή”.

Σχετικά με τη συνεργασία του με τους οργανωτές της ομάδας υπογράμμισε: «Θα κάνω ό,τι θέλουν οι πλέι μέικερ. Οι πόιντ γκαρντ μας είναι αρκετά καλοί.  Ο Τόρεϊ Τόμας είναι πολύ καλός παίκτης και θα έχουμε άριστη συνεργασία».

Ο Ριντ υποστήριξε πως αισθάνεται έτοιμος να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της νέας χρονιάς. «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν τη φετινή σεζόν. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

To Top