Ριντ και Νέιμικ ξέρουν για το ενδιαφέρον του Άρη, περιμένουν τις επίσημες προτάσεις

Είναι δεδομένο ότι οι δύο πρώτες επιλογές του Δημήτρη Πρίφτη για τις θέσεις “3” και “5” είναι ο Λαμάρκους Ριντ και ο Ντρου Νέιμικ αντίστοιχα. Ο Άρης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του και στους δύο αθλητές, ωστόσο δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημες προτάσεις. Αυτό, λογικά, θα συμβεί μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία άρσης του απαγορευτικού μεταγραφών.

Τα δεδομένα είναι πως ο Ριντ είναι πολύ προσιτός οικονομικά και αυτό βοηθάει στο να δοθούν περισσότερα χρήματα για τον ψηλό, δηλαδή τον Νέιμικ. Ο κοκκινομάλλης σέντερ αποφάσισε πέρσι να παίξει μπάσκετ στο Μεξικό και το Πουέρτο Ρίκο γιατί είχε εξαιρετικές προτάσεις με 20 και 25 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Στον Άρη θα έρθει, αν έρθει, με πολύ λιγότερα χρήματα, όμως έχει ήδη γίνει προεργασία στο κομμάτι αυτό.

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κάνει ο Άρης δικό του τον πολύ ποιοτικό σέντερ, αυτό όμως θα φανεί όταν θα κατατεθεί η πρόταση. Το θετικό στις δύο περιπτώσεις είναι πως και οι δύο αθλητές εκπροσωπούνται στην Ελλάδα από τον ίδιο ατζέντη και αυτό διευκολύνει τις συζητήσεις.

 

To Top