Χωρίς κατηγορία

Ριντ στο PRESSARIS: “Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, μας απασχολεί μόνο τι κάνουμε εμείς”

Η νίκη σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να είναι η επιδίωξη του Άρη, σύμφωνα με τον ΛαΜάρκους Ριντ που δεν κοιτάει τη βαθμολογία και τη θέση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Ο Αμερικανός υπογράμμισε, μιλώντας στο PRESSARIS πως οι κίτρινοι θέλουν να δείχνουν βελτίωση από αγώνα σε αγώνα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας.  

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Κόροιβο, ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε: “Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις κάθε αγώνα. Ήμασταν λίγο νευρικοί στο ξεκίνημα, έπρεπε να μείνουμε ενωμένοι και να βρούμε τις λύσεις, κάτι που κάναμε στο δεύτερο μέρος. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο αντίπαλος μας πίεσε στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου προηγηθήκαμε με έναν πόντο. Ήταν ένας σημαντικός αγώνας για μας, τον οποίο θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα είπαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα και το κάναμε, παίζοντας πιο έξυπνα και με μεγαλύτερη συγκέντρωση και βελτιώνοντας την άμυνα μας”.

Μπορεί ο Άρης να βρίσκεται από σήμερα στην τρίτη θέση με πολλές πιθανότητες να παραμείνει εκεί (σ.σ. αν ηττηθεί αύριο ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ) μετά το τέλος της αγωνιστικής αλλά αυτό ουδόλως απασχολεί τον 26χρονο γκαρντ/φόργουορντ. “Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αυτό γιατί απομένουν άλλες επτά αγωνιστικές. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο ΠΑΟΚ αλλά τι κάνουμε εμείς. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και τώρα η προσοχή μας είναι στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό”, είπε και συνέχισε λέγοντας: “Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Ήταν μια δύσκολη στιγμή στη σεζόν στον πρώτο γύρο, όταν χάσαμε τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις από Κόροιβο, Κολοσσό και Πανιώνιο. Μείναμε ενωμένοι και το ξεπεράσαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερη άμυνα”.

Ο Ριντ έπλεξε το εγκώμιο των φίλων του Άρη που βοήθησαν την ομάδα να κατακτήσει το 13ο φετινό ροζ φύλλο αγώνα. “Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και μας έδωσε μεγάλη ώθηση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν χτίσαμε μια σημαντική διαφορά. Η στήριξη του μας έδωσε πολλή ενέργεια και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι”.

To Top