Ρισάρλισον σε Κάραγκερ: “Να πλένεις το στόμα σου πριν μιλάς για μένα και την Έβερτον”

Η νίκη παραμονής στην Premier League για την Έβερτον, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, έφερε ένα επεισοδιακό τρίτο μέρος, με τον Ρισάρλισον να εξαπολύει επίθεση μέσω social media κατά του Τζέιμι Κάραγκερ για σχόλια που είχε κάνει εις βάρος του στο παρελθόν.

Η Έβερτον έπαιξε με τη φωτιά τους τελευταίους μήνες ωστόσο παρά το τσουρούφλισμα που ένιωσε κατάφερε να αποφύγει το κάψιμο τόσο εκείνη όσο και ο Φρανκ Λάμπαρντ, με τη νίκη της με 3-2 με τρομερή ανατροπή το βράδυ της Πέμπτης (19/5) να υπογράφει και μαθηματικά την παραμονή της στην Premier League.

Τα γκολ των Κιν, Ρισάρλισον και Κάλβερτ-Λιούιν στο δεύτερο μέρος ήταν εκείνα που έφεραν τα πάνω-κάτω στο ματς κόντρα στους Λονδρέζους, με τον σκόρερ του δεύτερου γκολ των ζαχαρωτών να είναι πάντως εκείνος που τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας στο φινάλε.

Και αυτό γιατί ο Ρισάρλισον, γνωστός για το εκρηκτικό χαρακτήρα του, ξέσπασε στα social media κατά του Τζέιμι Κάραγκερ, με τον Βραζιλιάνο διεθνή επιθετικό να κάνει το εξής σχόλιο για τον άλλοτε παλαίμαχο αμυντικό της Λίβερπουλ (και φίλο της Έβερτον σε παιδική ηλικία) και νυν τηλεσχολιαστή: “Να πλένεις το στόμα σου πριν μιλάς για εμένα και την Έβερτον και δεν σε σέβομαι”.

Λίγο νωρίτερα μάλιστα είχε φροντίσει να δείξει τις όχι και τόσο φιλικές διαθέσεις του απέναντι στον Κάραγκερ, ποστάροντας μία φωτογραφία του όπου πανηγυρίζει ένα γκολ προτρέποντας τον κόσμο να σωπάσει, με σαφή νύξη προς τον παλαίμαχο μπακ.

Όσο για το επίμαχο σχόλιο που είχε κάνει ο Κάραγκερ και προκάλεσε την έκρηξη του Ρισάρλισον, αφορούσε τη συμπεριφορά του 25χρονου φορ της Έβερτον κατά τη διάρκεια των αγώνων:

“Το να μιλάω για τον Ρισάρλισον που πέφτει κάτω δεν έχει να κάνει με προκατάληψη. Σε κάθε ματς της Έβερτον που σχολιάζω, πέφτει κάτω τρεις με τέσσερις φορές σαν να έχει έναν μεγάλο τραυματισμό και ξαφνικά σηκώνεται.

Δεν έχει να κάνει με το πάρει ένα πέναλτι ή ένα φάουλ αλλά με το ότι προσποιείται πως είναι τραυματίας και δεν είναι”, είχε γράψει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter λίγο πριν το Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας.

 

To Top