ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριφιφί από Καραντώνη-Κουμπαράκη, ανάγκασαν σε ήττα (0-1) τον Άρη από την ανύπαρκτη ΑΕΚ!

Βρώμα και δυσωδία! Η ΑΕΚ της μίας φάσης σε όλο το ματς, κατάφερε και κέρδισε στο Χαριλάου (0-1), με τους Καραντώνη και Κουμπαράκη, να εξαφανίζουν το VAR, να “κλείνουν” τα μάτια σε τρία πέναλτι (σε Βέλεθ, Φέτφα και Λάρσον) υπέρ του Άρη, προστατεύοντας παράλληλα τους παίκτες του Καρέρα από δεύτερες κίτρινες κάρτες! Πάλεψε κόντρα σε όλους και όλα ο Άρης, δεν μπόρεσε όμως να φτάσει στην ισοφάριση…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Σε 4-4-1-1 πάντα, στο τέρμα θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, με την τετράδα στην άμυνα, να την αποτελούν (από τα δεξιά προς τα αριστερά) οι Λίντσεϊ Ροζ, Φραν Βέλεθ, Γιώργος Δεληζήσης και Μιχάι Κόρχουτ.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο, Λούκας Σάσα και Χαβιέ Ματίγια, με τους Μπρούνο Γκάμα και Γιάννη Φετφατζίδη στις πτέρυγες της επίθεσης. Στην επίθεση, δίδυμο, οι Ντάνιελ Λάρσον και Μπράουν Ιντέγε.

Ο Μάσιμο Καρέρα παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-5-1 και τους Μάνταλο, Αραούχο να κάθονται στον πάγκο.

Στο τέρμα ο Μπάρκας, δεξιά ο Μπακάκης, αριστερά ο Χουλτ, με τους Βράνιες και Σβάρνα στα στόπερ. Στα χαφ, Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς, με Αλμπάνη αριστερά, δεξιά τον Κλωναρίδη και τον Βέρντε πίσω από τον Λιβάγια.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ…

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και αιφνιδίασε τον Άρη, καθώς μόλις στο 5΄, μετά από το λάθος του Βέλεθ, βγήκε στην κόντρα, με τον Αλμπάνη να πλασάρει τον Κουέστα για το 0-1, παρότι ο Ισπανός βρήκε την μπάλα ελάχιστα με τα πόδια.

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ

Στη συνέχεια ο Άρης αφυπνίστηκε. Στο 10΄ εντυπωσιακή ενέργεια του Φετφατζίδη, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά η πάσα του ήταν λίγο πιο δυνατή απ΄ότι έπρεπε για τον Νιγηριανό.

Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη στο 12΄! Σέντρα του Γκάμα, φοβερό άλμα του Δέλη, η κεφαλιά του ελάχιστα άουτ!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ… VAR ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!

Ο Καραντώνης με τον Κουμπαράκη… ανέλαβαν δράση! Αφού πρώτα φρόντισε με γτα σφυρίγματά του να δείξει πως θα προστατεύσει τους παίκτες της ΑΕΚ, στην συνέχεια, μαζί με τον Κουμπαράκη, εξαφάνισαν πέναλτι πάνω στον Βέλεθ, δίχως καν να ελέγξουν στο VAR. O Ισπανός ανατράπηκε μετά από φάουλ του Ματίγια, αλλά δεν δόθηκε τίποτα, ενώ στη συνέχεια, έπεσε στην μεγάλη περιοχή και ο Φετφατζίδης. Καραντώνης και Κουμπαράκης, όπως αποδείχθηκε δεν έλεγξαν ποτέ το VAR!

Ένα σουτ του Κόρχουτ στο 20΄, δυνατό εκτός μεγάλης περιοχής, κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 22΄, ο Σάσα προσπάθησε να βρει τον Ιντέγε, αλλά ο Νιγηριανός δεν πρόλαβε.

Στο 38΄ο Άρης έχασε τον Ιντέγε που βγήκε με αναγκαστική αλλαγή και στο 40΄, Καραντώνης και Κουμπαράκης εξαφάνισαν ένα ακόμα πέναλτι υπέρ του Άρη, σε πεντακάθαρη ανατροπή του Φετφατζίδη! Μάλιστα, ο Φετφατζίδης ζήτησε να το δουν στο VAR και δέχτηκε και την κίτρινη κάρτα! Το χειρότερο όλων; Υποτίθεται αυτή τη φορά το τσέκαραν στο VAR, αλλά έπνιξαν το πέναλτι!

Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη στο 45΄! Ο Ντουρμισάι, πήρε την μπάλα μετά το διώξιμο του Σβάρνα, έχασε την ισορροπία του και σούταρε ψηλά πάνω από την εστία, σχεδόν από την μικρή περιοχή!

ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΝΕΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με νευρικότητα και από τις δύο ομάδες. Όταν έβαλε την μπάλα κάτω ο Άρης έφτασε μία ανάσα από το γκολ, με τον Γκάμα στο 58΄! Ο Πορτογάλος βρήκε λίγο χώρο, έκανε το σουτ αλλά ο Μπάρκας δύσκολα στην δεξιά του γωνία παραχώρησε το κόρνερ!

Εξαιρετική μακρινή μεταβίβαση του Ντουρμισάι στο 63΄, ο Λάρσον κατέβασε, αλλά με δύο παίκτες της ΑΕΚ έχασε στην συνέχεια την μπάλα… Σέντρα του Κόρχουτ στο 75΄, δεν είχε καλά τοποθετημένο το κορμί του ο Λάρσον, η κεφαλιά του άουτ.

Μάλιστα, υπήρξε και τρίτη περίπτωση πέναλτι, με τον Λάρσον να ανατρέπεται σε κόρνερ, καθώς του τράβηξαν την φανέλα στην προσπάθειά του να φτάσει στην μπάλα. Ο Σουηδός μάταια ζητούσε να δουν το VAR οι διαιτητές.

Οι παίκτες του Άρη προσπάθησαν στο τέλος με όσες δυνάμεις τους απέμειναν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν…

ΑΡΗΣ (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (85΄Ντιγκινί), Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Φετφατζίδης, Λάρσον (79΄Μαντσίνι), Ιντέγε (λ.τρ. 38΄Ντουρμισάι)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Μπάρκας, Μπακάκης Βράνιες, Ζβάρνας, Χουλτ, Κρίστισιτς, Σιμάνσκι, Βέρντε (77΄Οικονόμου), Κλωναρίδης (53΄Αραούχο), Αλμπάνης (70΄Μάνταλος), Λιβάγια

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Σταύρος Σίπκας (Σάμου), Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) – AVAR: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)

To Top