ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροζ: «Άλλαξε η ψυχολογία μας – Πρέπει να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό»

Ο Λίντσεϊ Ροζ στάθηκε στις αλλαγές που έφερε στην ομάδα και στους παίκτες ο Μίχαελ Ένινγκ, σημειώνοντας πως θα πρέπει ο Άρης συνεχίσει με νίκη απέναντι και στον Παναιτωλικό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Novasports…

Για την πρώτη νίκη με τον Ένινγκ: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι με τον νέο κόουτς, ο οποίος μας έφερε ενθουσιασμό και άλλαξε την ψυχολογία μας. Όλοι μαζί προσπαθήσαμε, παλέψαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Να επενδύσουμε σε αυτή τη νίκη».

Για την άμυνα του Άρη και αν άλλαξε κάτι: «Όταν η ομάδα δεν σκοράρει λέμε ότι έχει επιθετικό πρόβλημα. Όταν δέχεται γκολ, λέμε ότι έχει πρόβλημα στην άμυνα. Στην πραγματικότητα είναι θέμα ομαδικής λειτουργίας. Το πρόβλημα ήταν ότι η ομάδα έπρεπε να δουλεύει όλη μαζί. Ο πρώτος αμυντικός είναι ο επιθετικός μας και πρώτος μας επιθετικός ο αμυντικός. Παίξαμε σαν ομάδα, ήμασταν συμπαγείς και πήραμε αυτό που θέλαμε. Δείξαμε πως όταν παίζουμε με κοντά τις γραμμές, φέρνουμε και καλύτερα αποτελέσματα».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να κερδίσουμε. Χάσαμε τα δύο τελευταία ματς στην έδρα μας. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, κρύβει παγίδες αλλά πρέπει να κερδίσουμε».

To Top