ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ροζ: Έκτο σερί 90λεπτο, το… μηδέν σε τέσσερα ματς, μόλις δύο γκολ παθητικό!

Το άξιζε και το πέτυχε! Ο Λίντσεϊ Ροζ ήταν εξαιρετικός και στο χθεσινό ντέρμπι και επισφράγισε την εμφάνισή του αυτή, με ένα πολύ όμορφο γκολ…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει ενθουσιάσει τον κόσμο του Άρη αλλά και την διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”! Ήρθε ως δανεικός από την Λοριάν για να βοηθήσει αμυντικά τους “κιτρινόμαυρους” μέχρι το τέλος της σεζόν και έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της άμυνας.

Χθες, αγωνίστηκε για 6ο σερί ματς στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς από τη στιγμή που μπήκε στην αρχική ενδεκάδα στην Ξάνθη, δεν βγήκε ξανά! 90λεπτο σε κάθε ματς με σταθερή και καλή απόδοση που είναι και το σημαντικότερο!

Επί ημερών του στην άμυνα του Άρη, οι “κιτρινόμαυροι” είναι αήττητοι καθώς έχουν πετύχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ, από τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ενώ σε τέσσερα ματς κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν!

Οι εμφανίσεις του είναι τέτοιες που σίγουρα ο Άρης θα κάνει την προσπάθειά του μόλις τελειώσει η σεζόν να τον αποκτήσει από την Λοριάν, αν και ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα.

Αλλωστε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την παρουσία του στον Άρη (θυμηθείτε ΕΔΩ).

 

To Top