ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ροζ: «Ήμασταν ομάδα, είμαστε οικογένεια και παλεύουμε μαζί!»

Η λέξη οικογένεια ακούστηκε και από το στόμα του Λίντσεϊ Ροζ μετά το τέλος της σεζόν για τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη δήλωσε στην κάμερα της Nova: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η Ευρώπη και τερματίσαμε τρίτοι Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τελειώσαμε την χρονιά τρίτοι, εδώ στην Αθήνα, κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.”

Για την εντύπωση που του αφήνει η σεζόν σχολίασε πως “ήμασταν ομάδα. Μια πολύ καλή ομάδα. Είμαστε οικογένεια και παλεύουμε μαζί, από την αρχή ως το τέλος. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Είμαστε οικογένεια και λειτουργούμε έτσι!”.

Ρωτήθηκε ποια ήταν η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή της σεζόν και απάντησε: “Η χειρότερη στιγμή ήταν η ήττα από τον ΠΑΟΚ την τελευταία φορά γιατί απογοητευτήκαμε επειδή αξίζαμε περισσότερα. Όπως επίσης, και το παιχνίδι με την Κοβαλίβκα. Ήταν στόχος μας η Ευρώπη και τον χάσαμε στην αρχή. Έπειτα, αλλάξαμε προπονητή και ήρθε ένας νέος. Έχτισε κάτι γύρω μας και πήραμε αρκετούς πόντους. Πολεμήσαμε όλοι μαζί. Παίξαμε ποδόσφαιρο, μας έδωσε ταυτότητα. Η καλύτερη ήταν σήμερα, που τελειώσαμε τη σεζόν στην 3η θέση”.

To Top