ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροζ: “Αξίζαμε παραπάνω από τον βαθμό, δεν διασπάσαμε την μαζική άμυνα και τον καλό τερματοφύλακα”

Στην προσπάθεια που κατέβαλαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για να πάρουν την νίκη στάθηκε ο Λίντσεϊ Ροζ. Ο αμυντικός του Άρη τόνισε πως η ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κενά που υπήρχαν στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για τη σημερινή ισοπαλία: “Τουλάχιστον σήμερα προσπαθήσαμε, παίξαμε σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια. Όμως βρήκαμε μια ομάδα απέναντι μας που αμύνθηκε μαζικά, δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τα κενά που υπήρχαν και για αυτό δεν σκοράραμε”.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: “Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν εξαιρετικός. Νομίζω ότι υπήρχαν μια δύο φάσεις που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ μας, όμως σε κάθε περίπτωση αυτό μου μετράει είναι ότι προσπαθήσαμε. Αξίζαμε κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό.

Για τα άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα: “Δεν μπορώ να το εξηγήσω, ίσως να διαδραμάτισε κάποιο ρόλο η κούραση, αλλά από την άλλη δεν θέλω να το θεωρήσουμε αυτό ως δικαιολογία γιατί όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες”.

Για την κακή αμυντική λειτουργία του Άρη στα Playoffs της Superleague: “Ίσως δεν είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι όσο στην κανονική διάρκεια. Είναι φυσιολογικό δώσαμε τα πάντα καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν γίνεται να είμαστε σε όλο αυτό το διάστημα στην κορυφή των επιδόσεων μας”.

To Top