ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ροζ: “Εγώ θέλω να είμαι καλός αμυντικός! Στόχος η τέταρτη θέση και το Κύπελλο”

Ο Λίντσεϊ Ροζ μετράει ένα γκολ και μια ασίστ στα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να είναι ένας καλός αμυντικός, οπως δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός του Άρη τόνισε: “Πριν το παιχνίδι η νίκη ήταν αποκλειστικός στόχος για την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε πολύ καλά, στο δεύτερο δείξαμε πως έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά εν τέλει πήραμε τη νίκη, οπότε όλα είναι ΟΚ. Θέλουμε να παίξουμε σκληρά σε όλο το διάστημα του αγώνα, αλλά κάποιες φορές δεν μπορούμε”.

Για το γκολ που πέτυχε με τον Πανιώνιο και την σημερινή ασίστ μετά την… επέλασή του σχολίασε: “Συμβαίνουν όλα αυτά που είπατε, αλλά βασική μου επιθυμία και στόχος είναι να είμαι ένας καλός αμυντικός. Στο προηγούμενο παιχνίδι πέτυχα ένα γκολ, σήμερα έδωσα ασίστ σε έναν πολύ καλό μου φίλο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος”.

Για την έξοδο στην Ευρώπη είπε: “Αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε μια φιλόδοξη ομάδα. Στόχος μας είναι τουλάχιστον η τέταρτη θέση, όχι απλά να βγούμε στην Ευρώπη, όπως και το Κύπελλο Ελλάδας. Ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχουμε 10 βαθμούς, καλό θα είναι να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι”.

To Top