ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ροζ: “Εκπληκτική η ατμόσφαιρα! Μου αρέσει στον Άρη, συζητάω να μείνω…”

Σε ΜΜΕ της πατρίδας του, Γαλλίας μίλησε ο στόπερ του Άρη, Λίντσεϊ Ρος, μιλώντας μεταξύ άλλων για την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη αλλά και για το δικό του μέλλον.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Για την παρουσία στην Λυών: «Η παρουσία στην Λυών στα 22 ήταν το επόμενο λογικό βήμα για την καριέρα μου. Ήταν μεγάλη περηφάνια και πρόκληση για εμένα. Είχα κίνητρο».

Για την επιλογή του να ενταχθεί στον Άρη, ως δανεικός από την Λοριάν: «Στην Μπαστιά τα πράγματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε. Είχα πολλές προτάσεις κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου αλλά ήθελα να πάρω τον χρόνο μου και να σκεφτώ τις προσφορές. Επέλεξα την Ελλάδα και τον Άρη γιατί κατά την γνώμη μου ήταν η καλύτερη επιλογή από κάθε άποψη».

Για την δική του προσαρμογή στον Άρη: «Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο παντού, μια μπάλα και δυο εστίες . Όσον αφορά την γλώσσα, χρησιμοποιώ τα αγγλικά. Ο πολιτισμός της Ελλάδας είναι πλούσιος και συναρπαστικός. Αναφορικά με τον Άρη, Ντιγκινί, Μπάσα και Γιουνές με βοήθησαν να ενσωματωθώ γρήγορα».

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό. Πιστεύω ότι οι πρώτες έξι ομάδες είναι επιπέδου Ligue 1. Οι αγώνες εναντίων τριών μεγάλων έχουν πάντα μεγάλη ένταση. Ο Άρης είναι επίσης μια καλή ομάδα, από της μεγάλες της χώρας».

Για την ατμόσφαιρα των γηπέδων: «Η ατμόσφαιρα είναι απλά εκπληκτική. Αυτό που λέγεται για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αλήθεια. Η καλή φήμη είναι απολύτως δικαιολογημένη. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα ενός αγώνα, οι οπαδοί δεν σταματούν να τραγουδούν».

Για το ότι ο Άρης έχει μόλις μια ήττα από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα: «Δεν υπάρχουν συμπτώσεις στο ποδόσφαιρο. Έχει σταθεροποιηθεί η άμυνα νομίζω. Όλη η ομάδα προσπάθησε να ανέβει για να πάρουμε την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Europa League».

Για το πρώτο του γκολ, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Όταν βάζεις το πρώτο σου γκολ σε ντέρμπι είναι μια τέλεια νύχτα. Επίσης δεν δεχθήκαμε γκολ σε εκείνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ήταν μια καλή απόδοση τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Παίρνω μεγάλη ώθηση όταν παίζω στο Χαριλάου».

Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και τον δικό του στόχο: «Παρόλο που ο σύλλογος ανέβηκε φέτος στην κατηγορία και ο στόχος ήταν η ευρωπαϊκή έξοδος. Προς το παρών θέλω να επικεντρωθώ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Μου αρέσει στον Άρη. Συζητάω με την ομάδα, θα δούμε στο τέλος της σεζόν».

To Top