ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροζ: «Να μείνουμε στην κορυφή, θέλουμε τη νίκη και θα παίξουμε γι’ αυτήν»

Ο Λίντσεϊ Ροζ τόνισε την επιθυμία των παικτών του Άρη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και τόνισε πως θέλουν τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος αμυντικός στη Nova

Για την προετοιμασία: “Είναι ένα ντέρμπι όπως το θέλουμε, είμαστε καλά, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, όμως είμαστε και εμείς και περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα , να κάνουμε το παιχνίδι, χωρίς να σημαίνει ότι θα παίξουμε αμυντικά, πρέπει να βγούμε και μπροστά και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Για τις πολύ καλές αμυντικές επιδόσεις του Άρη: “Η εξήγηση είναι παίζουμε άμυνα πρώτα από τον επιθετικό. Όλες οι γραμμές είναι κοντά. Ολοι μαζί παίζουμε και αμυνόμαστε, για αυτό οι αντίπαλοι κάνουν λίγες φάσεις στο πρωτάθλημα”

Για τις πολλές επιλογές στη θέση του τερματοφύλακα: “Έχουμε τέσσερις καλούς τερματοφύλακες. Και ο Έμαν… Αυτό είναι το πιο δύσκολο για τον προπονητή. Να επιλέξει..”

Για τον Μπεναλουάν: “Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι αλλά δουλεύουμε και στις προπονήσεις. Το καλό είναι ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Έχει μεγάλη εμπειρία και αυτό κάνει πιο εύκολά τα πράγματα για εμάς. Σίγουρα όμως η γλώσσα είναι σημαντικός παράγοντας”.

Για την παρουσία Άρη και Ολυμπιακού στην κορυφή: “Θα είναι ντέρμπι. Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή όσο περισσότερο γίνεται. Θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι. Θα παίξουμε για τη νίκη. Αυτήν θέλουμε”.

Για τον θάνατο του Μαραντόνα: “Ήταν μία τραγική είδηση για εμάς. Είχε αγγίξει τις καρδιές μας, όλου του κόσμου”.

To Top