ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ροζ στο σάιτ της FIFA! “Όταν ματώνεις για τον Άρη στο ανταποδίδουν”! (photo)

Ο Λίντσει Ροζ μίλησε στο επίσημο σάιτ της FIFA, για την εθνική ομάδα του Μαυρίκιου, την Ελλάδα αλλά και την παρουσία του στον Άρη! Ήταν μάλιστα από τα κεντρικά θέματα στο σάιτ της παγκόσμιας ομοσπονδίας!

Αναλυτικά:

Μεταξύ άλλων, ο Λίντσεϊ Ροζ αναφέρει:“Θεωρώ τον εαυτό μου έναν εκ των ηγετών της Εθνική ομάδας. Δεν υπάρχουν αστέρια και όλοι είμαστε ίσοι. Είμαστε όλοι ποδοσφαιριστές που μοιραζόμαστε την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και τη χώρα μας, με τον έναν να συμπληρώνει τον άλλον.”.

Για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Άρη:“Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα και απολαμβάνω το πάθος των οπαδών εδώ. Όταν ματώνεις την φανέλα, στο ανταποδίδουν. Εδώ δεν κρίνεσαι μόνο για τα στατιστικά σου αλλά και για την προσπάθεια και την αφοσίωση σου. Τα αποτελέσματα υπάρχουν για να δείτε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Προκριθήκαμε στο Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Εϊμαστε ικανοποιημένοι.”

Παράλληλα, η FIFA αναφέρεται στον αποκλεισμό του Μαυρίκιου για το Κύπελλο Εθνών της Αφρικής και το Μουντιάλ του 2022.

Για τον Μαυρίκιο: “Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και πρέπει να αποδείξουμε ότι το να έρχεσαι στον Μαυρίκιο είναι δύσκολη έξοδος για τις αντίπαλες ομάδες. Είμαι στην ομάδα μόλις 2,5 χρόνια, όμως αντιλαμβάνομαι την γνήσια πρόοδο. Υπάρχει ο ευσεβής πόθος να τα πάμε καλά και έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες από την Ομοσπονδία για να αναπτυχθεί και να προωθηθεί το ποδόσφαιρο στο νησί. Είμαι σίγουρος για το μέλλον.”

To Top