ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ροζ στο PRESSARIS: “Εκπληκτικός κόσμος και ομάδα, στην καρδιά μου όλοι! Εχουμε δουλειά αρκετή μπροστά μας…”

Ο Άρης επέμεινε και εν τέλει… κέρδισε. Οι “κιτρινόμαυροι” ήθελαν διακαώς τον Λίντσεϊ Ροζ “δικό” τους και το έδειξαν έμπρακτα, καταβάλλοντας χρήματα στην Λοριάν για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Γάλλος μιλάει στο PRESSARIS και τον απεσταλμένο μας, Νίκο Οικονόμου, για το πως βίωσε το μεσοδιάστημα αυτό, μέχρι να έρθει οριστικά με μεταγραφή στον Άρη, την περσινή εμπειρία στην ομάδα ως δανεικός και τους στόχους του για τη νέα σεζόν…

– Ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι για σένα. Ήθελες να μείνεις, δεν τα έβρισκαν οι ομάδες, πώς το έζησες όλο αυτό;

«Στο τέλος της σεζόν τόσο εγώ όσο και ο Άρης θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και το πιο σημαντικό τελικά είναι ότι η Λοριάν με πούλησε. Σε τέτοιες… δουλειές η Λοριάν είναι πολύ δύσκολη. Ο πρόεδρος κ. Καρυπίδης και ο κ. Διαμαντόπουλος προσπάθησαν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Στο τέλος τα κατάφεραν, έστω κι αν χρειάστηκε λίγο παραπάνω χρόνος και όλοι πλέον είναι χαρούμενοι».

– Πώς ήταν αυτή η περίοδος για σένα;

«Πολύ δύσκολη. Γιατί έβλεπα την ομάδα μου να έχει αρχίσει προπονήσεις κι εγώ καθόμουν στο σπίτι μου. Στην αρχή από την Λοριάν μου είπαν ότι θέλουν να μείνω κι αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα γιατί έπρεπε σχεδόν κάθε μέρα να «μαλώνω» με την Λοριάν. Εγώ τους έλεγα ότι θέλω να φύγω και να συνεχίσω στον Άρη κι ότι αυτός είναι ο μοναδικός στόχος μου».

– Γιατί είχες τόσο μεγάλη επιθυμία να μείνεις στην ομάδα;

«Διότι ερωτεύτηκα τον Άρη! Το να παίζεις στο γήπεδο του Άρη είναι φανταστικό συναίσθημα. Ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Όλοι μέσα στην ομάδα είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και καλοί άνθρωποι. Μου αρέσει να δουλεύω με τον προπονητή μου, μου μιλάει συνέχεια. Μαζί του αισθάνομαι ότι μεγαλώνω. Γιατί είμαι νέος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαι. Είμαι 27 ετών και πρέπει να ακούω τις συμβουλές του. Επίσης και η οικογένειά μου, η γυναίκα μου και ο γιος μου ήθελαν να μείνουμε. Ο γιος μου κάθε μέρα μου έλεγε: «Μπαμπά θα μείνουμε εδώ;».

– Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου τώρα που τα κατάφερες κι έμεινες στον Άρη;

«Πρώτ’ απ’ όλα θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Αν και δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι θέλω πολύ να προκριθούμε στο Europa League κι αν γίνεται να φτάσουμε στους ομίλους. Είναι δύσκολος στόχος, αλλά όχι αδύνατος. Όσο για το πρωτάθλημα, θα ήθελα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Αν γίνεται να ανέβουμε μία ή ακόμη και δύο θέσεις και να τερματίσουμε τρίτοι».

– Τι γνωρίζεις για την ΑΕΛ Λεμεσού;

«Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Ξέρω ότι είναι μια καλή ομάδα. Το πρωτάθλημα της Κύπρου δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το ελληνικό, αλλά όπως και να έχει καταλαβαίνουμε ότι είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι πολύ σημαντικό». – Το καλοκαίρι υπήρχε μία φημολογία ότι είχες πρόταση από την Κύπρο… «Ναι είναι αλήθεια. Είχα επίσης προτάσεις από την Πολωνία, το Βέλγιο και την Γαλλία. Όμως μοναδικός στόχος μου ήταν να μείνω στον Άρη».

– Πέρσι ήρθες στη μέση της χρονιάς κι ένας το ντεμπούτο σου στον αγώνα με την Ξάνθη, ένα κομβικό παιχνίδι εκείνη την χρονική περίοδο. Κι αγωνίστηκες σα να ήσουν πολλά χρόνια στην ομάδα. Ποιο ήταν το μυστικό;

«Όταν αγωνίζομαι δε με ενδιαφέρει αν παίζω στην ομάδα μία μέρα, δύο μέρες ή δύο χρόνια. Όταν αγωνίζομαι θέλω να μιλάω με τους συμπαίκτες μου. Αυτοί και ο προπονητής μου από την αρχή με έκαναν να αισθάνομαι καλά και με αυτοπεποίθηση κι έδωσα από την πρώτη στιγμή τον καλύτερο εαυτό μου. Ήξερα ότι το συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ σημαντικό γιατί πριν λίγες ημέρες είχαμε χάσει από τον Λεβαδειακό. Άλλωστε σε κάθε ομάδα, μέσα στην χρονιά υπάρχουν ένα-δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια, όπως το συγκεκριμένο».

– Πώς είναι η συνεργασία σου με τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς του Άρη;

«Με τον Βέλεθ είμαστε και καλοί φίλοι και μου αρέσει να παίζω μαζί του, όπως και με τον Δεληζήση. Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον και πολλές φορές με τον Βέλεθ απλά κοιταζόμαστε στα μάτια. Το ίδιο και με τον «Δέλη».

– Αυτό που είδαμε από σένα πέρσι είναι το καλύτερο;

«Μπορώ να γίνομαι καλύτερος κάθε χρόνο. Αν παίζω όπως πέρσι σε κάθε ματς θα είμαι και καλύτερος και θα ανεβαίνω επίπεδο. Οκ, μερικές φορές μέσα στη σεζόν υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά το επίπεδό μου δεν είναι αυτό που είδατε πέρσι, μπορώ και καλύτερα. Επίσης, σημαντικό είναι ότι φέτος κάνω προετοιμασία με την ομάδα».

– Είσαι διεθνής με τον Άγιο Μαυρίκιο. Έχεις υποχρεώσεις τώρα σύντομα;

«Κανονικά τον Σεπτέμβριο, αλλά εγώ δεν θέλω να πάω. Εκείνη την χρονική περίοδο θα έχουμε σημαντικά παιχνίδια με τον Άρη και θέλω να μείνω. Έχουμε πολλή δουλειά κι αν την κάνουμε σωστά θα έχουμε μία σπουδαία σεζόν».

– Η ομάδα θεωρείς ότι είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας;

«Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, που είναι φυσιολογικό για τώρα. Πιστεύουμε στον προπονητή και τον γυμναστή μας και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς».

 

To Top