ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ροζ: Το παιχνίδι της υπομονής με την Λοριάν…

Η επιθυμία του Λίντσεϊ Ροζ να συνεχίσει να φορά την φανέλα του Άρη, αλλά και του Σάββα Παντελίδη να διατηρήσει τον Γάλλο στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ, είναι οι δύο λόγοι της… υπομονής που παρατηρείται στο θέμα του 27χρονου στόπερ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Iδιαίτερη εξέλιξη, όμως, δεν έχει παρατηρηθεί με την Λοριάν να εξακολουθεί να παίζει το δικό της παιχνίδι και να επιμένει στα 300.000 ευρώ.

Ποσό φυσικά απαγορευτικό για τον Άρη, που είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή λίγα ακόμα 24ωρα πριν στραφεί στην εύρεση και δεύτερου στόπερ, καθώς ένας θα αποκτηθεί ούτως ή άλλως, μείνει ή όχι, ο Λίντσεϊ Ροζ.

Άλλη πρόταση για τον Γάλλο στόπερ δεν έχει κατατεθεί και μένει να φανεί πότε θα το πάρει απόφαση η Λοριάν να μην τραβήξει άλλο το συγκεκριμένο θέμα.

Στις 24 Ιουνίου η Λοριάν θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα θα ξεκινήσουν οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. Μέχρι τότε ο νέος προπονητής, Κριστόφ Πελισιέ, θα έχει πάρει τις αποφάσεις του για το σύνολο του υπάρχοντος ρόστερ.

Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης δεν μένει αμέτοχος καθώς κι αυτός από την πλευρά του πιέζει, είτε να ρίξει τις απαιτήσεις της Λοριάν στα “θέλω” και “μπορώ” του Άρη (ταβάνι τα 100.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης), είτε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό.

 

To Top