Ροκ βραδιά, αλλά και συνέχεια στον “12ο παίκτη” (photos)

“O κόσμος του Αρη είναι ο 12ος παίκτης τόσο σε κάθε αναμέτρηση της ομάδας μας όσο και με τη στήριξη που παρέχει καθημερινά στους εμπορικούς χώρους του Κλ.Βικελίδης”.
Με αυτό τον τρόπο η ΠΑΕ Άρης ξεκινάει την αναφορά της στην νέα πρωτοβουλία για τις εκδηλώσεις που έχει καθιερώσει στο γήπεδο Χαριλάου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Άλλωστε έχει αποδείξει έμπρακτα και επανειλημμένα ότι αντιλαμβάνεται την σχέση του με την ομάδα μ΄ έναν τρόπο μοναδικό και αξιοθαύμαστο.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το μήνα Νοέμβριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η βραδιά συνδέσμων καθώς και η ρετρό βραδιά στο ARIS SPORTS CAFÉ .

Eπόμενη εκδήλωση, αυτή την Παρασκευή, 23/11 στο BEER F.C. 1914 με live-rock διασκευές από το συγκρότημα BIG MOUTH.

Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα 26/11 θα γίνουν οι τελευταίες κληρώσεις για τα 2 εισιτήρια διαρκείας για όσους παρακολουθήσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό από το Κλ.Βικελίδης ενώ σε εξέλιξη παραμένει ο διαδικτυακός διαγωνισμός 12ος παίκτης.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το μήνα Δεκέμβριο”.Σχετικά με τον “12ο παίκτη” η ΠΑΕ Άρης ανέβασε μερικές ωραίες φωτογραφίες.

Δείτε εδώ:
To Top