Ρονάλντο: «Δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στους συμπαίκτες μου και στην χώρα μου»

Ένα 24ωρο μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο στο πλαίσιο των προημιτελικών του Μουντιάλ 2022, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ουδέποτε θα γύριζε την πλάτη του στην Εθνική ομάδα και στους συμπαίκτες του. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του CR7:

«Το να κατακτήσω ένα Μουντιάλ με την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς έχω κερδίσει πάρα πολλούς διεθνείς τίτλους, μεταξύ των οποίων και με την Πορτογαλία, αλλά το να οδηγήσω τη χώρα μου στο υψηλότερο επίπεδο στον κόσμο ήταν το μεγαλύτερο μου όνειρο.

Πάλεψα για αυτό, πάλεψα σκληρά για να το πετύχω. Στις πέντε παρουσίες μου σε Παγκόσμια Κύπελλα εδώ και 16 χρόνια, πάντα δίπλα σε σπουδαίους παίκτες και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Πορτογάλων, τα έδωσα όλα. Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Ποτέ δεν γύρισα την πλάτη μου στη μάχη και ποτέ δεν εγκατέλειπα αυτό το όνειρο.

Δυστυχώς, το Σάββατο αυτό το όνειρο τελείωσε. Δεν αξίζει να αντιδράσουμε εν θερμώ. Θέλω να ξέρουν όλοι ότι αν κι έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά κι έχουν γίνει πολλές υποθέσεις, η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν άλλαξε ούτε για μια στιγμή.

Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη στους συμπαίκτες μου και τη χώρα μου. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε.

Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ, Κατάρ. Το όνειρο ήταν όμορφο όσο κράτησε… Τώρα, ήρθε η ώρα να γίνω ένας καλός σύμβουλος και να επιτρέψω στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του.»

 

To Top