ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρονάλντο: «Δεν πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε το EURO»

Σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι η κατάκτηση του EURO από την Πορτογαλία ήταν, για τον ίδιο, ανέλπιστη…

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο. 

«Πριν από το ΕURO περιμέναμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα καλό τουρνουά, να περάσουμε από τη φάση των ομίλων και να συνεχίσουμε. Ό,τι πετυχαίναμε από τα προημιτελικά και μετά θα ήταν κέρδος για εμάς. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι η Πορτογαλία μπορούσε να κατακτήσει τον τίτλο. Στην πορεία, βέβαια, και παιχνίδι με το παιχνίδι άρχισα να πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Παίζαμε σαν ομάδα και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους» είπε ο Ρονάλντο, ο οποίος στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι η περσινή σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες της καριέρας του.

«Ίσως ήταν και η καλύτερη. Να κατακτάς το Τσάμπιονς Λιγκ και το EURO είναι πραγματικά κάτι φοβερό. Σε προσωπικό επίπεδο μπορώ να πω επίσης το ίδιο, διότι πιστεύω ότι έκανα καλές εμφανίσεις και βοήθησα τις ομάδες» συμπλήρωσε ο Πορτογάλος.

Όσον αφορά τη Ρεάλ, ο Ρονάλντο στάθηκε στον καταλυτικό ρόλο που είχε η παρουσία στον πάγκο της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν. «Αυτός ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Είναι σπουδαίος επαγγελματίας και σπουδαίος άνθρωπος. Κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι καταφέρνει να μεταδίδει ηρεμία στους παίκτες. Είναι κάτι που χρειαστήκαμε για να φτάσουμε από το 0 στο 100. Ήμαστε δώδεκα βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα και τελειώσαμε το πρωτάθλημα με έναν βαθμό διαφορά.  Και φυσικά τι περισσότερο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ; Αξίζει έπαινος στον Ζιντάν» κατέληξε ο σούπερ σταρ των Μαδριλένων.

To Top