Ρονάλντο: «Δεν τελείωσα!»

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες, ίσως και πολλές ερμηνείες, έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο on camera μετά το 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπρέντφορντ. «Δεν τελείωσα», τόνισε ο Πορτογάλος σταρ χωρίς να διευκρινίσει αν αυτό σημαίνει πως αυτό δεν ήταν το τελευταίο του ματς στο «Ολντ Τράφορντ» ή κάτι πιο… γενικό.

Πάντως με μια ανάρτησή του στα social media έδειξε να «φωτογραφίζει» την παραμονή του στην ομάδα. «Για άλλη μια φορά, τρομερή υποστήριξη από την κερκίδα. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία του τελευταίου μας αγώνα της σεζόν στο Ολντ Τράφορντ για να ευχαριστήσουμε τους καταπληκτικούς οπαδούς μας, που άντεξαν μια δύσκολη σεζόν στο πλευρό μας και δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ. Ευχαριστώ παιδιά. Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα και στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά, ώστε να πετύχουμε αυτό που όλοι θέλουμε: δόξα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε o CR7 που σκόραρε χθες με πέναλτι.

Ο 37χρονος σταρ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο κάποια σενάρια θέλουν τον Έρικ Τεν Χαγκ, που αναλαμβάνει τα ηνία της Γιουνάιρεντ, να μην τον έχει στα πλάνα του επιδιώκοντας μια ανανέωση στο ρόστερ.

To Top