ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρονάλντο: «Είμαι θρύλος, ο καλύτερος στον κόσμο»

Δίχως ίχνος μετριοπάθειας, κάτι για το οποίο δεν φημίζεται, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του τόνισε πως θεωρεί τον εαυτό του κορυφαίο στον κόσμο και θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αποσπάσματα από συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC βγήκαν στη δημοσιότητα και σε αυτά ο Πορτογάλος μίλησε όπως θα περίμενε ο καθένας.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν προσπάθησε καν να εμφανιστεί πίσω από κάποιο προσωπείο μετριοπάθειας και είπε τα πράγματα όπως ακριβώς τα σκέφτεται.

«Στο μυαλό μου υπήρξα πάντα ο καλύτερος. Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Εγώ είμαι πάντα ο καλύτερος. Όχι μόνο αυτά τα χρόνια, αλλά πάντα», δήλωσε ορθά-κοφτά ο Ρονάλντο, που όταν ρωτήθηκε για τον Μέσι και τη μεταξύ τους σύγκριση, συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος.

«Αυτά είναι απλά απόψεις τις οποίες και σέβομαι. Ίσως κι εσύ (σ.σ απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο) να θεωρείς καλύτερο τον Μέσι, αλλά εγώ πιστεύω πως είμαι ο κορυφαίος. Τόσο απλά»!

Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη 30 ετών, τόνισε πως θεωρεί πως μπορεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο για τουλάχιστον μια πενταετία ακόμη, ενώ σίγουρα μια από τις πιο δυνατές ατάκες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήταν εκείνες με τις οποίες αυτοαποκλήθηκε «θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» και «κομμάτι της ιστορίας του αθλήματος», χωρίς φυσικά να μπορεί κανείς να διαφωνήσει μαζί του.

«Πλέον, είμαι σε μια ηλικία που δεν μπορώ να βελτιωθώ παραπάνω. Το στοίχημα είναι να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα για κάθε ποδοσφαιριστή», κατέληξε ο χαρισματικός Πορτογάλος.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top