Ρονάλντο: Επιμένουν οι Ισπανοί για deal με την Αλ Νασρ, 2,5 σεζόν και 200.000.000 το χρόνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του, μετά τη λύση του συμβολαίου συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι όπως φαίνεται είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με την Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της MARCA.

Το deal που πρόκειται να υπογραφεί θα έχει διάρκεια δυόμισι σεζόν και θα αποφέρει στα ταμεία του «CR7» 200 εκατ. ευρώ ετησίως συμπεριλαμβανομένων μισθολογικών και διαφημιστικών συμφωνιών.

Όπως φαίνεται ο Κριστιάνο είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να κάνει «έκπτωση» στο επίπεδο του ανταγωνισμού, όχι όμως και στην τσέπη του. Καμία ομάδα από τη γηραιά ήπειρο δεν πλησιάζει την πρόταση που έκανε η αραβική ομάδα, όπως και το MLS δεν μπορεί να προσεγγίσει τα οικονομικά δεδομένα των Σαουδαράβων.

Το αραβικό ποδόσφαιρο αναπτύσσεται, όπως αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι το επιλέγουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης έστω και στα τελευταία χρόνια της καριέρας τους. Οι ηγέτες του επιδιώκουν να επανεκκινήσουν τον ανταγωνισμό και γνωρίζουν ότι εάν αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θα είναι μια κίνηση – κλειδί για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του παγκόσμιο Τύπου.

Η Αλ Νασρ ηγείται του Ρούντι Γκαρθία και μεταξύ των παικτών ξεχωρίζει η παρουσία του Κολομβιανού τερματοφύλακα Οσπίνα και του Ισπανού Αλβάρο Γκονζάλες. Οι εντός έδρας αγώνες διεξάγονται στο στάδιο «Mrsool Park», χωρητικότητας 25.000 φιλάθλων.

Η Αλ Χιλάλ νυν πρωταθλήτρια της Σαουδικής Λίγκας είναι ο μεγάλος της αντίπαλος. Το περασμένο καλοκαίρι προσέγγισε τον Πορτογάλο, αλλά μια διοικητική κύρωση για διπλές συμβάσεις εμπόδισε την υλοποίηση της μεταγραφής, σύμφωνα με όσα δήλωσε τότε ο πρόεδρος της ομάδας.

Επί του παρόντος όμως Αλ Νασρ και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μια ανάσα απ’ την επίτευξη συμφωνίας και δεν υπάρχει νομικό εμπόδιο που να τους εμποδίζει.

To Top