Ρονάλντο: Ερευνάται για παραβίαση των κανονισμών μετακίνησης λόγω κορονοϊού

Η αστυνομία ερευνά πιθανή παραβίαση των κανονισμών κορονοϊού στην Ιταλία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού φέρεται να ταξίδεψε μεταξύ των περιοχών του Πιεμόντε και της Βάλε Ντ’ Αόστα, που δεν επιτρέπεται.

Ηιταλική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για πιθανή παραβίαση των κανονισμών του κορονοϊού στην Ιταλία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους φέρεται να ταξίδεψε μεταξύ των περιοχών του Πιεμόντε και της Βάλε Ντ’ Αόστα

Η αστυνομία της Βάλε Ντ΄ Αόστα επιβεβαίωσε στο Reuters ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για ταξίδι με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, το προηγούμενο διήμερο. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για την υποτιθέμενη παρουσία του στην περιοχή από video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τους έδειχνε σε ένα χιονισμένο αυτοκίνητο, γιορτάζοντας τα 27α γενέθλια της Ροντρίγκεζ.

Η μετακίνηση μεταξύ περιοχών που ανήκουν στην “πορτοκαλί ζώνη” στην Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων απαγορεύεται βάσει του ισχύοντος κυβερνητικού διατάγματος και οι συγκεκριμένες περιοχές ανήκουν σε αυτή τη ζώνη.

Εφόσον ο Ρονάλντο έκανε αυτό το ταξίδι, αναμένεται να του επιβληθεί πρόστιμο. Υπάρχουν εξαιρέσεις για ταξίδι σε δεύτερο σπίτι ή για λόγους εργασίας. Μένει να φανεί τι θα πόρισμα θα βγάλει η έρευνα.

To Top