ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρονάλντο: «Θεωρώ ότι είμαι ο καλύτερος»

Σε συνέντευξή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει ανάγκη από άλλους για να τον κολακεύουν καθώς το κάνει άνετα ο ίδιος στον εαυτό του.

O Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε από κοινού στην ισπανική εφημερίδα «Marca» και στην ιταλική «Gazzetta dello Sport» και για μια ακόμα φορά επανέλαβε την… εξαιρετική άποψη που έχει για τον ίδιο ως ποδοσφαιριστή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κριστιάνο δήλωσε υπερήφανος που αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης διότι «είναι η ομάδα της καρδιάς μου, με την οποία κατακτώ τίτλους συλλογικούς και ατομικούς».

«Η Ρεάλ δεν μπορεί να είναι τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο φετινός στόχος μας. Είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος και μακάρι να τον πανηγυρίσουμε στο τέλος της φετινής σεζόν. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο» τόνισε ο Πορτογάλος, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι Μαδριλένοι έχουν δύο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Τέλος, για τους επικριτές του, ο Πορτογάλος είχε μια… απειλή. «Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα παίξω ακόμα, διότι δεν είναι τίποτα σίγουρο στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, επιθυμία μου είναι να παίζω για πολλά, πολλά χρόνια».

To Top