Ρονάλντο: Με τεράστια διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Serie A

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος της Serie A, λαμβάνοντας 31 εκατ. ευρώ ετησίως. Τεράστια η διαφορά με τους υπόλοιπους παίκτες των υπόλοιπων ομάδων.

Δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον 35χρονο Πορτογάλο σταρ. Η Γιουβέντους το 2018 κατάφερε να πείσει τον «CR7» και να τον εντάξει στο ρόστερ της, προσφέροντας του 31 εκατ. ευρώ το χρόνο. 

Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», δημοσίευσε τους καθαρούς μισθούς όλων των παικτών του πρωταθλήματος και ο άσος των «μπιανκονέρι» βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, έχοντας μάλιστα και μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους…

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα το γεγονός, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο αμείβεται με μισθό ίσο ή ακόμα και μεγαλύτερο από ό,τι ολόκληρη η ομάδα των Ουντινέζε, Βερόνα, Σπέτσια και Κροτόνε. Ο συμπαίκτης του, Ματέις ντε Λιχτ, λαμβάνει 8 εκατ. ευρώ, βρισκόμενος στη δεύτερη θέση της λίστας ενώ ακολουθεί ο επιθετικός της Ιντερ, Ρομέλου Λουκάκου, με 7,5 εκατ. ευρώ.

Με 6,5 εκατ. ευρώ, αμείβεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «νερατζούρι», Αρτούρο Βιδάλ, κάτι περισσότερο από τον Αρτούρ της Γιούβε, ο οποίος ετησίως πληρώνεται με 5 εκατ. ευρώ. Συνολικά υπάρχουν 16 ποδοσφαιριστές οι οποίοι κερδίζουν 6 εκατομμύρια ή περισσότερα. 

Οπως οι Ερικσεν και Τζέκο με 7,5 εκατ. ευρώ, Ντιμπάλα με 7,3 ενώ ακολουθούν οι Ραμπιό, Ράμσει, Ιμπραΐμοβιτς και Σάντσες με 7 εκατ. ευρώ.

Πάντως, η  Γιουβέντους είναι η ομάδα η οποία επενδύει περισσότερο σε μισθούς με 236 εκατ. ευρώ, ακολουθούμενη από τις Ίντερ (149), Ρόμα (112), Νάπολι (105), Μίλαν (90) και Λάτσιο (83).

To Top