Ρονάλντο: Με το άλμα ξεπέρασε κατά 12 εκατοστά το οριζόντιο δοκάρι!

Φτάνοντας στα 2,56μ. με το εκπληκτικό άλμα που έκανε για να πάρει κεφαλιά και να σκοράρει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπέρασε ακόμα και το οριζόντιο δοκάρι της εστίας στην οποία σκόραρε στη νίκη (2-1) της Γιουβέντους στην έδρα της Σαμπντόρια!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Πορτογάλος έκανε τα… μαγικά του και φανέρωσε πως παρά την ηλικία του, διατηρείται σε τρομερή κατάσταση. Τόσο, που να μπορεί να κάνει άλμα το οποίο τον σήκωσε 71 εκατοστά από το έδαφος, έφτασε σύνολο τα 2,56 μ. σε ύψος και μάλιστα, είδε το οριζόντιο δοκάρι… από ψηλά!

Στον υπολογισμό της Tuttosport για το εξωπραγματικό άλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο που μάλιστα κρατήθηκε αρκετά στον αέρα για να πάρει την εκπληκτική κεφαλιά, ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο +12 εκατοστά από το δοκάρι της εστίας στην οποία σκόραρε στο «Λουίτζι Φεράρις»!

«Έφτασα τα 2.56 μέτρα; Δεν το ήξερα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι και η Σαμπντόρια έπαιξε πολύ καλά. Όλη η ομάδα είχε τη σωστή στάση» ήταν τα λόγια του, κάνοντας αναφορά στον… Air Jordan στην ανάρτηση που έκανε στα social media.

To Top