Ρονάλντο: «Μην φοβάστε τον κορονοϊό, κάντε ηλιοθεραπεία»

Τη δική του συμβουλή θέλησε να στείλει στον κόσμο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σχετικά με τον κορονοϊό αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης του.

Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα όταν ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό, τοποθετήθηκε δημόσια, για πρώτη φορά, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι έχει προσβληθεί από τον ιό.

Σε live μετάδοση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο «CR7» αναφέρθηκε εκτεταμένως στο πόσο καλό κάνει η ηλιοθεραπεία ενώ αρνήθηκε γι’ ακόμη μία φορά, ότι παραβίασε τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Ο ήλιος βοηθάει αρκετά. Οι άνθρωποι δεν το έχουν στο μυαλό τους αλλά κάνει καλό. Όταν έχω την ευκαιρία κάνω ηλιοθεραπεία. Στο Τορίνο είναι πιο δύσκολο αυτό αλλά προσπαθώ πάντα να “πάρω” 20-30 λεπτά ήλιου. Μου αρέσει να μαζεύω ήλιο στην ταράτσα του σπιτιού μου, είναι πολύ σημαντικό. Σε αρκετούς δεν αρέσει η ηλιοθεραπεία αλλά είναι το ίδιο σημαντική με το περπάτημα. Και ο καλός ύπνος, το να κοιμάστε καλά το βράδυ είναι σημαντικό. Με όλα τα φώτα κλειστά. Ευτυχώς εγώ κοιμάμαι 8-9 ώρες την ημέρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

To Top