Ρονάλντο: “Μη μιλάτε μόνο για εμένα, αλλά και για τους άλλους παίκτες”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, διαβεβαίωσε σήμερα (21/11) ότι η ανοικτή σύγκρουση με του ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «δεν θα κλονίσει» την εθνική Πορτογαλίας, κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, που αρχίζει για τους Ιβηρες την Πέμπτη, με αντίπαλο την Γκάνα.

Ο 37χρονος CR7, εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου ότι «δεν είχε καμία αμφιβολία πως αυτό το πρόσφατο επεισόδιο, αυτή η συνέντευξη στην βρετανική τηλεόραση, όπου δήλωσε ότι ο σύλλογός του τον έχει προδώσει, όπως άλλα επεισόδια που συμβαίνουν μερικές φορές, μπορεί να …ταρακουνήσει έναν παίκτη, αλλά δεν θα ταρακουνήσει την ομάδα».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι «έλαβε τα κατάλληλα μέτρα» ως απάντηση στα υβριστικά σχόλια του Ρονάλντο εναντίον του προπονητή του σε συνέντευξή του, στην αγγλική τηλεόραση.

Ο Ρονάλντο από την πλευρά του, αρνήθηκε οποιοδήποτε πρόβλημα σχέσης με τον συμπαίκτη του στην εθνική και την ομάδα του, Μπρούνο Φερνάντες, μετά από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, όπου διαφαίνεται μια κάποια ψυχρότητα μεταξύ των δύο παικτών.

«Έχω εξαιρετική σχέση μαζί του. Το αεροπλάνο του άργησε και τον ρώτησα εάν ήλθε με… πλοίο, αστειευόμουν μαζί του», διαβεβαίωσε ο Ρονάλντο και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πάντα συζητήσεις, χώρος για φήμες, το ξέρω. Αλλά η ατμόσφαιρα είναι πραγματικά εξαιρετική. Μην μιλάτε για εμένα και την σχέση μου με τους άλλους παίκτες. Είναι Παγκόσμιο Κύπελλο, μιλήστε για όλους τους παίκτες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όχι μόνο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτό θα ήταν υπέροχο».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας, θα παίξει στο πέμπτο του και πιθανότατα τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο και μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης στην Ιστορία, που θα έχει σκοράρει σε πέντε διαφορετικά Μουντιάλ.

To Top