ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο δεν φεύγει από την Ρεάλ!»

Το «φαινόμενο» πήρε θέση σχετικά με την παραμονή ή μη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης. «Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα παραμείνει», δήλωσε ο Βραζιλιάνος ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αξία του Ζινεντίν Ζιντάν!

Ο Ρονάλντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzeta dello Sport» εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Πορτογάλος σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα πάει πουθενά! «Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης».

«Ένας άνθρωπος που σκοράρει 50 γκολ κάθε σεζόν είναι πολύ απαραίτητος για να τον αφήσουν να φύγει. Οι παίκτες στο ανώτερο επίπεδο είναι εκείνοι που κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους βέβαια, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος σύλλογος ικανός να του φερθεί καλύτερα από ότι του φέρεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και δε γνωρίζω τους ακριβείς λόγους του εκνευρισμού του».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Ζινεντίν Ζιντάν, αποκάλυψε ότι ο Γάλλος τεχνικός σκεφτόταν την προπονητική πριν καν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν πίστευε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατάφερνε να κάνει το «back to back».

«Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να κατακτήσει δύο συνεχόμενα Champions League, αλλά αν κάποιος άξιζε να καταφέρει κάτι τέτοιο, τότε αυτός είναι σίγουρα ο Ζινεντίν Ζιντάν».

To Top