Ρονάλντο: Πωλούνται έως 700 λίρες, εισιτήρια για το ντεμπούτο του με την Γιουνάιτεντ!

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λαχταρούν να δουν διά ζώσης τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πιθανό ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του, κόντρα σε Νιούκαστλ, με τις τιμές εισιτηριών για το ματς να έχουν φτάσει στα ύψη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την Γιουβέντους και να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γουνάιτεντ 12 χρόνια μετά από τη φυγή του, υπογράφοντας για 2+1 χρόνια με τον αγγλικό σύλλογο, και όλοι πλέον στο στρατόπεδο των κόκκινων διαβόλων μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα του.

Αυτή θα είναι όπως όλα δείχνουν στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (4η αγωνιστική) απέναντι στην Νιούκαστλ, το μεσημέρι του επόμενου Σαββάτου (12/9), με το πρόγραμμα να εξυπηρετεί καθώς η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αγωνίζεται εντός έδρας και τους οπαδούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουν θέση στο γήπεδο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια να πάρουν την… ανηφόρα, με την εφημερίδα Times να αποκαλύπτει πως ιστοσελίδες μεταπώλησης εισιτηρίων έφτασαν στο σημείο να δίνουν εισιτήρια για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ έναντι 700 λιρών για τους όποιους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα, μία ιστοσελίδα μεταπώλησης εισιτηρίων έβγαλε στην κυκλοφορία 198 εισιτήρια, με τιμές που κυμαίνονται από 265 μέχρι 699 λίρες, με την επίσημη Γιουνάιτεντ να καλεί τους φιλάθλους της να αποφεύγουν να αγοράζουν από αυτές τις πηγές, ώστε να αποφύγουν είτε να ματώσουν οικονομικά είτε να αντιμετωπίσουν πρόβλημα εισόδου στο γήπεδο.

“Θέλουμε να αποτρέπουμε τον κόσμο να αγοράζει εισιτήρια από μην εξουσιοδοτημένες πηγές. Αυτά τα εισιτήρια είναι συχνά άκυρα, με αποτέλεσμα να αφαιρούν μεγάλα χρηματικά ποσά από τον κόσμο και να τους αφήνουν απογοητευμένους και εκτός γηπέδου”, ανέφερε εκπρόσωπος της Γιουνάιτεντ στην εφημερίδα Times.

To Top