Ρονάλντο: «Mαγικός o Μέσι, μαζί θα πουλούσαμε πολλές φανέλες»!

Στην πολύκροτη συνέντευξή του στον Βρετανό παρουσιαστή, ο CR7 εκτός από τα «πυρά» που εκτόξευσε προς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Τεν Χαχ, αλλά και την αναφορά του σε προσωπικά θέματα, μίλησε και για τον μεγάλο αντίζηλό του τα προηγούμενα χρόνια όσον αφορά το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Ο λόγος φυσικά για τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίον ο Πορτογάλος αποθέωσε ως παίκτη και άτομο, απαντώντας και στις φήμες που τους θέλουν μαζί στο ΜLS και την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Αν παίζαμε μαζί στην ίδια ομάδα, σίγουρα θα πουλούσαμε πολλές φανέλες», αστειεύτηκε συγκεκριμένα ο Ρονάλντο, λέγοντας για τον Μέσι:

«Φανταστικός παίκτης, είναι μαγικός, κορυφαίος. Μοιραζόμαστε τη σκηνή 16 χρόνια, φανταστείτε, 16 χρόνια. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του Δεν είμαστε φίλοι με την έννοια ότι είναι ο άνθρωπος που έρχεται σπίσι σου ή μιλάς μαζί του στο τηλέφωνο, αλλά είναι σαν να είναι συμπαίκτης μου. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι πραγματικά τον τρόπο που πάντα μιλάει για μένα. Ακόμα και η σύζυγός του, πάντα σέβεται εμένα και τη σύντροφό μου, που είναι από την Αργεντινή. Οπότε όλα καλά. Τι να πω για τον Μέσι; Ένας πολύ ωραίος τύπος που κάνει πολύ ωραία πράγματα για το ποδόσφαιρο. Πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης που έχω δει εκτός από εμένα. Ίσως με τον Ζιντάν. Ένας παίκτης που παίζω και παλεύω μαζί του».

Ρονάλντο και Μέσι κατέκτησαν συνολικά 12 Χρυσές Μπάλες από το 2008 έως το 2021.

To Top