Ροναλντίνιο: “Χαρούμενος που βλέπω τον Μέσι να φορά τη φανέλα της Παρί”

Η μεταπήδηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα στην Παρί ευχαρίστησε τον Ροναλντίνιο, με τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να αφήνει να εννοηθεί πως με τον Αργεντινό στη σύνθεσή τους οι Παριζιάνοι αγγίζουν το Champions League.

Λίγο πριν μπει ο Αύγουστος, ο Ροναλντίνιο είχε παραχωρήσει συνέντευξη και σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει ο Pulga στο Καμπ Νόου θεωρώντας τον σημαία της Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον Αργεντινό και το deal με την Παρί Σεν Ζερμέν μόνο δυσαρεστημένο δεν άφησε τον “Γκαούτσο”, με τον άλλοτε συμπαίκτη του Μέσι στους Καταλανούς αλλά και πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν να εκφράζει τον ενθουσιασμό του μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

“Είναι μεγάλη χαρά το ότι έχω παίξει σε αυτά τα δύο μεγάλα κλαμπ και τώρα βλέπω τον φίλο μου να φοράει αυτή τη φανέλα. Του εύχομαι να ζήσει πάρα πολλές στιγμές ευτυχίας.

Είμαι ευτυχισμένος και για το φίλο μου Σέρχιο Ράμος. Το ρόστερ είναι σούπερ και μυρίζω άρωμα Champions League”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

To Top