ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ροντέο στην Λαμία, αποβλήθηκε ο Μπαράλες, δεν παίζει με Άρη!

Η απόφαση του διαιτητή Μπουμαρσόπουλου να αποβάλλει τον Μπαράλες (με αποτέλεσμα να χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Άρη) άναψε τα αίματα στο φιλικό της Λαμίας με τον Απόλλωνα, που βρήκε την αθηναϊκή ομάδα νικήτρια με 1-0.

Η νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς στο 85ο της συνάντησης, ο διαιτητής Άγης Μπουμαρσόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Χερόνιμο Μπαράλες, με αποτέλεσμα ο Αργεντίνος επιθετικός να χάνει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη.

Η απόφαση του Θεσσαλού ρέφερι, προκάλεσε την οργή του Μπάμπη Τεννέ και των παραγόντων της Λαμίας, που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν.

Η οργή των γηπεδούχων, δεν ήταν αρκετή για να αλλάξει την απόφαση του διαιτητή και έτσι η Λαμία όχι μόνο ηττήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής της προετοιμασίας στην πρόβα τζενεράλε, αλλά έχασε και τον βασικό της επιθετικό για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τους «κιτρινόμαυρους»!

Λαμία: Μελίσσας, Ασίγκμπα, Μπουλούλης (46’ Καραγκούνης), Βάντερσον (70’ Παπαργυρίου), Επστάιν, Δημούτσος (60’ Τσούκαλος), Μπερτόλιο, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς (76’ Οσμάν), Μπαράλες, Αντέτζο.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον (46’ Βάσιτς), Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές (77’ Ροσίς), Στάθης, Γκονζάλες, Γκίνο, Μπεντινέλι, Έιλερς, Ελ Χέλβε (46’ Κονέ).

To Top