ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ροντρίγκεζ: “Σημαντικό βήμα για μένα ο Άρης”

Ο Έντγουιν Ροντρίγκεζ θα βρίσκεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, όμως πριν από την αναχώρησή του από την πατρίδα του και πριν ακόμη επισημοποιηθεί η συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους, ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα μίλησε σχετικά.

Συγκεκριμένα, μετά το παιχνίδι της πρώην πλέον ομάδας του, Ολίμπια με αντίπαλο της Ντιριανγκέν, ο Ροντρίγκεζ ρωτήθηκε για το πώς “βλέπει” την μετακόμισή του στους “κίτρινους”.

“Με τον καλύτερο τρόπο, περιμένω μέχρι να γίνει επίσημο”, είπε αρχικά και πρόσθεσε για την μεταγραφή του στο εξωτερικό και τον Άρη: “Θα είναι ένα σημαντικό βήμα. Είμαι Ολίμπια από παιδί αλλά είναι όνειρό μου να φύγω στο εξωτερικό. Από μικρός περίμενα αυτή την ευκαιρία, με υπομονή και δουλειά”.

Για το αν του μετέφεραν πως θα φύγει: “Ναι, είχαν συνομιλίες μαζί μου, όλο αυτό παίρνει μορφή και πρέπει να περιμένω”.

Eπιπλέον, για το ότι θα παίξει στην Ελλάδα, ο 22χρονος παίκτης τόνισε: “Δεν μπορείς να περιφρονείς κανένα πρωτάθλημα στον κόσμο. Είναι ένα πολύ σημαντικό πρωτάθλημα όπου υπάρχουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, υπάρχουν και παίκτες από την Ονδούρα”.

Ακόμη, του έγινε ερώτηση για το αν του δίνει ηρεμία το γεγονός ότι θα έχει στον Άρη συμπαίκτη τον Λουίς Πάλμα: “Είναι καλό, γιατί είμαστε δύο παίκτες από την ίδια χώρα”, απάντησε ο Ροντρίγκεζ.

To Top