Ρουμενίγκε: «Θέλει να φύγει από την Μπάγερν ο Τιάγκο»

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε αποκάλυψε ότι ο Τιάγκο Αλκάνταρα ειδοποίησε την Μπάγερν Μονάχου ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, ο Τιάγκο Αλκάνταρα επιθυμεί να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο την τωρινή μεταγραφική περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλκάνταρα έχει ενημερώσει γι΄ αυτή την επιθυμία του από τις αρχές του Ιουλίου.

Ο Ρουμενίγκε χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Οι συζητήσεις του Τιάγκο με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς (σ.σ. τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν) είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Γενικά οι συζητήσεις μεταξύ των δυο ήταν πάντα σε πολύ καλό κλίμα και πιστεύουμε πως θα βρεθεί μια λύση με την περίπτωση αυτή»

«Μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούσαμε ότι ο παίκτης θα ανανεώσει με την ομάδα και πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν. Όμως μέσα στον Ιούλη ο Τιάγκο ενημέρωσε τον Σαλιχάμιτζιτς πως επιθυμεί να κάνει κάτι διαφορετικό και να αλλάξει παραστάσεις. Θα πρέπει να αποδεχτούμε την θέληση του ποδοσφαιριστή. Έχω τεράστιο σεβασμό στον συγκεκριμένο και θεωρώ ότι είναι ένας εκπληκτικός χαφ και εξίσου καλός χαρακτήρας. Αν θέλει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή»

To Top