Ρουμενίγκε: «Ο Τιάγκο φεύγει από την Μπάγερν, περιμένουμε την πρόταση»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, μίλησε για τον Τιάγκο και την ενδεχόμενη αποχώρησή του από το κλαμπ, τονίζοντας πως το προσεχές διάστημα οι «Βαυαροί» περιμένουν πρόταση για τον Βραζιλιάνο (με ισπανική υπηκοότητα) μέσο.

Το ενδεχόμενο ο Τιάγκο, να μετακομίσει στο «Ανφιλντ» είναι αρκετά μεγάλο, καθώς το τελευταίο διάστημα ο Γιούργκεν Κλοπ, βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τον διεθνή μέσο, ώστε να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν το… σίριαλ φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος, καθώς όπως επιβεβαίωσε και ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο Τιάγκο θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν.

«Ο Τιάγκο φαίνεται τελικά ότι θέλει να αποχωρήσει. Ηταν πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι έδειξε πως μπορεί να παίξει καλά σε μεγάλα ματς. Είναι μία αποχώρηση η οποία θα μας στεναχωρήσει. Τις επόμενες ημέρες, περιμένουμε μία πρόταση από μία ομάδα. Ο Τιάγκο μας είπε ότι θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμενίγκε.

 

To Top