Ρουμενίγκε: “Τιμή για την Μπάγερν να έχει τον Σαλάχ”

Η θρυλική μορφή της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, άνοιξε την πόρτα των Βαυαρών για τον Μοχάμεντ Σαλάχ συγκρίνοντάς τον με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, και τόνισε πως θα ήταν τιμή για την ομάδα του να έχει τον Αιγύπτιο επιθετικό.

Μετά την πρόσφατη συνέντευξη του Μοχάμεντ Σαλάχ στην “As” στην οποία άφηνε ανοιχτό παράθυρο να συνεχίσει την καριέρα του κάποια στιγμή στην Ισπανία σε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα, ένας ακόμα γίγαντας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έρχεται να απειλήσει την… Λίβερπουλ.

Πρόκειται για την Μπάγερν Μονάχου, με τον θρυλικό παλαίμαχο και νυν CEO των νταμπλούχων Γερμανίας, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, να αφιερώνει διθυραμβικά σχόλια για τον Αιγύπτιο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “On Time Sports”, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο 28χρονος είναι στη λίστα των υπό παρακολουθήση παικτών των Βαυαρών.

“Αυτή τη στιγμή δεν σχεδιάζουμε να υπογράψουμε τον Σαλάχ, αλλά σίγουρα θα ήταν τιμή να τον έχουμε στην Μπάγερν.

Κατά τη γνώμη μου ο Σαλάχ είναι ο Μέσι της Αφρικής και φυσικά έχει τα προσόντα για να παίξει στις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Αυτά που έχει πετύχει ο Σαλάχ μπορούν να συγκριθούν με αυτά που έχει κάνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Σαλάχ με την Λίβερπουλ έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023, με τον Αιγύπτιο να μετράει μέχρι στιγμής 116 γκολ σε 184 εμφανίσεις του με την κόκκινη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις και να έχει ήδη πανηγυρίσει με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τέσσερις τίτλους: Premier League, Champions League, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

To Top