Ρουμπιάλες: «Δεν υπήρξε κανένα σεξουαλικό περιεχόμενο»

Επιμένει να διακηρύττει την… αθωότητά του ο Λουίς Ρουμπιάλες. Λίγες μέρες μετά την παραίτησή του για την υπόθεση του φιλιού που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο, κατά την διάρκεια της απονομής μετά τον τελικό του Μουντιάλ γυναικών, ο πρώην (πλέον) πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας συνεχίζει να υποστηρίζει πως η πράξη του αυτή ήταν απλώς μια υπερβολική αντίδραση, δίχως σεξουαλικό υπόβαθρο ή προσπάθεια κατάχρησης της θέσης ισχύος που έχει.

Ο θόρυβος που προκάλεσε η συγκεκριμένη ενέργεια, εξώθησε τον Ρουμπιάλες στο να ανακοινώσει την παραίτησή του σε συνέντευξή του στον Βρετανό δημοσιογράφο, Πιρς Μόργκαν. Η πλήρης συνέντευξη θα μεταδοθεί σήμερα το απόγευμα, αλλά ένα νέο απόσπασμα αποκαλύφθηκε προκαλώντας νέες αντιδράσεις για τις δικαιολογίες που επικαλείται ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας.

«Δεν υπήρξε κανένα κακό, κανένα σεξουαλικό περιεχόμενο, καμία επιθετικότητα, τίποτε από όλα αυτά», υποστηρίζει, ενώ όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά εάν υπήρξε κατάχρηση εξουσίας απαντά: «Φυσικά και όχι. Φυσικά και όχι. Είναι μια στιγμή έκρηξης και ευτυχίας».

To Top